Coronavirus 

Update 19-07-2020 12:30

Beste Leden,

Per woensdag 1 juli zijn de regels weer veranderd. Per locatie en trainingsavond zijn er andere regels en tijden. Let op! vanaf maandag 20 juli trainen we op een andere locatie. de woensdag blijft hetzelfde. 

Alle regels, tijden en locatie vind je HIER

Je hoeft je training niet te reserveren omdat we met vaste groepen werken. Wij houden voor de plaatselijke GGD bij wie er welke avond aanwezig was mocht er een besmetting zijn. 


Examens

Normaal gesproken zouden er eind juni / begin juli examens zijn geweest. Deze kunnen helaas niet door gaan met de nu geldende regels. We hebben besloten om ze helemaal te schappen en de eerstvolgende examens zullen daarom eind 2020 zijn mocht alles het toelaten. We hebben hiervoor gekozen omdat er anders te dicht op elkaar examens plaats zullen vinden. 


Laatste buitentraining

Bij veel mensen bekend houden we altijd de laatste woensdag voor de zomerstop een buitentraining. We moeten even kijken of zoiets door kan en mag gaan. Daar is het nu nog te vroeg voor om daar een beslissing over te nemen. Zodra we weten of het mag zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen. 


Kadertraining

Hieronder vind je de komende kadertrainingen. 

Zondag 29 maart 2020 (uitgesteld ivm Covid-19)

Zondag 21 juni 2020 (uitgesteld ivm Covid-19)

De kadertrainingen zijn voor alle volwassenen met een bruine band of hoger en beginnen altijd om 9.00 uur. Afmelden bij Frank.