Alp D’HuZes

Oud trainer John Valkenburg gaat dit jaar meedoen met de Alp D'HuZes om geld in te zamelen voor het KWF. Zie zijn tekst hieronder:

Mijn nieuwe uitdaging voor 2019 is meedoen aan de Alp D’HuZes.
Mijn doel is om twee keer hardlopend de berg op te gaan. Een hele uitdaging maar mogelijk. Een ander doel is natuurlijk ook om geld in te zamelen voor het KWF. Deze dag ga ik alles geven. Wil jij ook wat geven? 
Alvast bedankt, 
John Valkenburg.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JohnValkenburg/alpe-dhuzes-captain 


Avond 4 Daagse

We gaan weer meelopen met de A4D in Nieuwegein. Deze is van 13 mei t/m 16 mei 2019. Tijdens deze dagen is er geen les voor de jeugdgroepen!
Inschrijfformulier vind je in je mail of bij een van de leraren.


Trainingsweekend

Het 2 jaarlijkse trainingsweekend komt er weer aan en wel op 21 en 22 september 2019. Voor iedereen van 13 jaar en ouder vanaf de witte band. 

Zie het inschrijfformulier voor meer informatie of loop naar een van de trainers. 


Kadertraining

Hieronder vind je de nieuwe dagen van de kadertrainingen voor de eerste helft van 2019. 

Zondag 31 maart 2019 in de Triangel

Zondag 16 juni 2019 in de Driemaster

De kadertrainingen zijn voor alle volwassenen met een bruine band of hoger en beginnen altijd om 9.00 uur. Afmelden bij Frank.


Feestdagen

Op onderstaande feestdagen zal er geen training zijn:

maandag 22 april 2019 (2e paasdag)

maandag 10 juni (2e pinksterdag)


Shuttlerun

Ook dit jaar gaan we weer tijdens de training de shuttleruntest lopen. Dit doen we op maandag 15 april en is gewoon in je eigen uur. Na de shuttleruntest is er gewoon les. 
Wat doe je aan?: Hardloopschoenen, korte (of lange) sportbroek, t-shirt. 


Vriendjes en vriendinnetjes training

Het is de vriendjes en vriendinnetjes meeneem week bij Bushido! Dit betekend dat iedereen een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen naar de trainingen op maandag 20 en woensdag 22 mei. Om vrijblijvend mee te komen trainen. Dus zorg ervoor dat je op tijd iemand vraagt om mee te komen! We hopen jullie dan allemaal te zien. 


Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie van de basisscholen is er geen les. De zomervakantie is van 20-07-2019 t/m 01-09-2019 (week 30 t/m 35).