Avond4Daagse 2018

 

Beste Leden,

 

Ook dit jaar willen we weer proberen om mee te lopen met de Avond4Daagse.

 

De Avond4Daagse wordt dit jaar gelopen van maandag 14 mei t/m donderdag 17 mei 2017

We lopen alleen de 5 km.

Als je mee wilt lopen dan kun je je opgeven op verschillende manieren:

 

Brief: Vul onderstaand strookje in en geef deze aan een van je trainers.

 

Site: Via de site vind je een nieuw menu (evenementen). Vul bij het kopje 'Opgeven Avond4Daagse 2018' alle gevraagde gegevens in en klik op 'versturen'.

 

Mail: Stuur een mail naar avond4daagse@bushidonieuwegein.nl met daarin dezelfde gegevens als aangegeven op de inschrijfstrook. 

 

Het is ook mogelijk om een broertje/zusje mee te nemen, mits die minimaal in groep drie zit. Ook voor de ouders en broertje/zusje moeten onderstaande gegevens doorgegeven worden via de brief/site/mail.

 

De kosten voor het meelopen zijn € 6,50 per kind, dit is incl. drinken en iets lekkers onderweg.

Voor een ouder die wil meelopen, moeten wij € 5,- in rekening brengen, dit is incl. koffie/thee. (door de organisatie van de Avond4Daagse wordt geen verschil gemaakt of zij voor een medaille lopen of niet).

 

Je inschrijving is pas definitief als je je hebt opgegeven via de brief/site/mail en de betaling contant of via de bank hebt voldaan. Als er te weinig deelname is krijg natuurlijk je het geld terug.

 

Je kunt je opgeven tot uiterlijk maandag 16 april 2018.
Let op: Ben je te laat met inleveren en wil je toch meelopen dan kan dat tot maandag 14 mei maar de kosten zijn dan: € 8,50 pp.!!!! 

 

We hopen dat iedereen (jong en oud) gezellig meeloopt. De lessen van de jeugd zullen deze week allemaal vervallen.

 

Avond4Daagse commissie,


Marian Kooijman
030-6052594  


Inschrijfstrook:

 

Naam:....................................................................................             Leeftijd:..........jaar

 

Hoeveelste keer loop je mee?...........x

 

E-mail adres:..........................................................................................................................................

 

Ouder de meeloopt?  Ja  /  Nee                                                     Medaille ouder:  .................x / geen medaille

 

Broertje/zusje.......................................................................              Medaille broertje/zusje: .....................x